Denunciat vuit vegades per trencar el confinament i, a sobre, l’enxampen amb una tele robada

El jutge li ha decretat prohibició de sortir de casa sinó és per algun dels motius que recull el Real Decret d’Estat d’alarma

Ni una, ni dues, ni tres… Fins a vuit vegades. Aquest és el número de denuncies per trencar el confinament un home de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Calafell. Finalment, ha estat detingut però més que per negar-se a quedar-se a casa, per assaltar la des altres. De fet, el van enxampar al carrer amb una tele que acabava de pispar en una residència de Calafell.

 

Segons han informat els Mossos, la investigació  va començar arran d’un robatori amb força perpetrat la nit del 27 de març. Un individu va forçar els accessos d’una segona residència situada a Calafell i va sostraure diversos objectes, entre ells una televisió. Hores més tard, una patrulla de la Policia Local de Calafell va localitzar el sospitós caminant pel carrer amb la televisió i el va sancionar per trencar el confinament i li va intervenir els objectes.

 

 

Les gestions d’investigació van permetre identificar l’home com el presumpte autor del robatori amb força. A més, els agents van comprovar que aquest individu havia estat denunciat vuit vegades des de l’inici de les mesures de confinament establertes per la declaració d’estat d’alarma.

 

El detingut va passar dimecres a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar llibertat amb mesura cautelar de prohibició de sortida del seu domicili per qualsevol causa que no sigui alguna de les establertes com a excepcionals.

 

 

Comentaris