La conxorxa d’una mestressa de bar i un corredor d’assegurances per simular un robatori

La policia els enxampa per les contradiccions

Alguna cosa va grinyolar a la policia en la història d’un robatori d’un bar. Tant els va grinyolar que les suposades víctimes han acabat detingudes per estafa i simulació de delicte. Segons han explicat els Mossos del Vendrell (Baix Penedès), una dona i un home van simular el robatori de 1.500 euros en un bar i van intentar cobrar de l’assegurança.

 

Els fets es remunten al passat 25 de novembre quan la dona, de 61 anys, va denunciar a la Policia Local de Cunit haver estat víctima quatre dies abans d’un robatori amb violència i intimidació per part de dos desconeguts que l’haurien amenaçat amb una “arma blanca”. Segons la denunciant, els dos lladres li van robar el telèfon mòbil i 1.500 € en efectiu quan els portava a una administració de loteria.

 

 

Arran de les incongruències i posteriors contradiccions de la seva versió inicial, els investigadors van sospitar que la dona havia fingit el delicte. Davant les perquisicions policials, la detinguda, finalment, el 23 de desembre va admetre que s’ho havia inventat. De fet,  va explicar que sense adonar-se’n i aprofitant un descuit, algú li va sostraure 1.300 € en efectiu de la venda de loteria i un telèfon mòbil que tenia al bar que regenta.

 

Segons, la mestressa quan ho va explicar a l’agent mediador de la seva companyia asseguradora, aquest li va insistir en la necessitat de simular un altre tipus de delicte. Concretament, li va recomanar que denunciés un robatori violent amb l’objectiu de poder cobrar de l’assegurança, per això va ser detingut cinc dies després. Ambdós van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l’obligació de presentar-se ara davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

 

 

Comentaris