Convocada una manifestació de vigilants de seguretat

La protesta serà davant la delegació del govern espanyol

En el marc de la campanya #AMiQuienMeProtege, endegada pel sindicat UGT, els vigilants de seguretat privada han convocat una manifestació en protesta per la “inseguretat” que pateixen. La concentració està convocada pel proper dia 12 de desembre davant la Delegació del govern espanyol a Catalunya.

 

Segons UGT, la protesta vol denunciar “les agressions que fa temps que estan patint i que es podrien haver evitat amb una protecció jurídica per llei i una protecció personal adient al lloc de treball”. En aquesta concentració hi participaran també CCOO, USOC, SPS i ADN.

 

 

De fet, UGT reclama també en aquesta protesta que elsagents de seguretat privada tinguin el caràcter d'agents de l'autoritat per endurir les conseqüències legals per aquests tipus d'agressions. Així mateix demanem que els mitjans de protecció adequats per a cada servei siguin obligatoris per llei. De fet, en els darrers dies la situació de perillositat s'ha incrementat després de l'agressió que es va denunciar aquest cap de setmana a l'estació de Rodalies de Segur de Calafell. 

 

 

Comentaris