El CNP arresta a Portbou dos homes buscats per dos assassinats

Un control de frontera rutinari va detectar-los per la seva “actitud nerviosa”

En quinze dos, dos pressumptes assassins han estat enxampats pel Cos Nacional de Policia a Catalunya.  Un buscat per la justícia espanyola i l’altra per la paquistanesa. Segons ha informat el cos, tots dos van ser enxampats en un control a Portbou (Alt Empordà). Els agents els van descobrir per l’actitud neguitosa que mostrava.

 

A mitjans d’agost, el CNP va detenir un ciutadà paquistanès reclamat per una Ordre Internacional de Detenció per les autoritats del Paquistan. Té pendent una condemna de cadena perpètua per un assassinat amb arma de foc el 2012 perpetrat al seu país. L’actitud nerviosa del fugat van fer sospitar els agents que immediatament van comprovar el seu historial.

 

 

 

El dos de setembre, en un dels controls, la policia va detectar un home amb una “actitud esquívola i neguitosa que intentava fer-se l’escàpol dels agents”. Finalment va ser interceptat i identificat, era un ciutadà espanyol, amb una ordre de recerca, detenció i ingrés a la presó per assassinat. Una ordre emesa  per l’Audiència d’Alacant del mes d’agost. La policia el considera com a “molt perillós”. De fet, li constaven antecendents per assassinats de fets registrats a Alacant, Múrcia i Alcalà d’Henares, Madrid.

 

 

Comentaris