Cau un grup de narcotraficants instal·lats en dos pisos a Salou

Els Mossos han detingut sis persones d'entre 28 i 39 anys que també fomentarien l'assalt a segones residències i apartaments turístics

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat a Salou un grup de traficants de droga que actuava en aquesta localitat. En l'operatiu, realitzat el divendres 26 d'abril, es van detenir sis persones, d'entre 28 i 39 anys, a les quals se'ls imputa un delicte de tràfic de drogues. Els detinguts havien ocupat il·legalment dos pisos del carrer Valls que utilitzaven per guardar i distribuir la droga entre consumidors habituals de la zona i turistes. El cos policial sospita també que el grup fomentava l'assalt a segones residències i apartaments turístics de la comarca. Tres dels detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat i els altres tres s'hauran de presentar davant del jutge quan siguin citats.

 

 

En l'entrada als habitatges els Mossos van intervenir dues bosses amb marihuana, bosses destinades a la venda al detall de la substància i diners en efectiu, a més de televisors, bicicletes o petits electrodomèstics, dels quals els Mossos n'investiguen la procedència. Els agents, segons expliquen, van poder constatar que els detinguts acceptaven objectes relacionats amb altres delictes a canvi de la droga. D'altra banda, els registres van permetre comprovar que els detinguts utilitzaven un dels dos immobles per tal que els compradors poguessin consumir cocaïna, ja que se'n van localitzar restes en una zona. La investigació continua oberta per esbrinar l'origen dels objectes intervinguts i no el cos no descarta noves detencions.

 

Comentaris