Un camioner que multiplicava per 7 la taxa d’alcohol s’encasta a l’AP7

“El xofer no s’aguantava dret”, detallen els Mossos

“No s’aguanta dret”. És un dels comentaris dels Mossos de Trànsit Girona que el passat 6 d’abril van detenir un camioner borratxo com una cuba. De fet, va registrar una taxa set vegades superior a la permesa. Els fets es van registrar a l’AP7 a Vilablareix, a les sis del matí. La policia va rebre diversos agents que alertaven que un camió circulava per l’autopista fent ziga-zaga.

 

En arribar els Mossos van constatar el panorama.  Un camió accidentat contra la tanca metàl·lica de la sortida 7 de l’autopista. També van observar que la part esquerra de la cabina de la tractora com la tanca presentaven greus desperfectes. Els agents van comprovar que el detingut, un francès de 52 anys,  presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol. De fet, quan va baixar del camió va estar a punt de caure al terra. En sotmetre’s a la prova de detecció va donar un resultat positiu d’1,13 mg/l, set vegades més de la taxa màxima permesa.

 

 

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 7 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Comentaris