Busquen una estudiant de la UAB desapareguda a París

La Natalia, de 22 anys, va ser vista per última vegada dijous

La Natalia Sánchez va arribar al setembre de l’any passat a París. Té 22 anys i estudia des de fa dos la carrera d’Econòmiques en anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i volia viure l’experiència d’un Erasmus la capital francesa. Després d’estar-s’hi tot el curs, quan només li quedaven 15 dies per tornar a casa, ha desaparegut. Els seus pares, el José i l’Inma, demanen ajuda per trobar la Natalia, vista per última vegada dijous passat. 

 

L’estudiant de la UAB és de Granada però viu a Mallorca amb els seus pares. Al llarg de la carrera, però, ha viscut a la Vila Universitària, tot i que els caps de setmana tornava a Mallorca, segons relata l’Inma. Aquest curs ha residit a París, al districte 14. Dimecres passat, 1 de maig, havia de deixar el pis en què ha viscut durant tot l’Erasmus i s’havia de traslladar a viure amb una amiga. Amb ella havia de passar els últims 15 dies d’estada a la capital francesa, narra el seu pare. La seva amiga, però, no n’ha sabut res. La Natalia tampoc contesta els missatges ni les trucades dels seus pares des de dimecres passat.

 

L’últim dia que la van veure va ser dijous, al pis que havia de deixar. Els seus pares es traslladaran aquest dilluns a París després de denunciar la desaparició a la policia francesa i a la Guàrdia Civil. El José lamenta que la seva filla no es adaptar del tot bé a París. El fet de no dominar l’idioma la feia estar incòmoda. “L’Erasmus va ser massa per a ella”, diu. 

 

La família ha facilitat telèfons de contacte per rebre informació sobre la seva filla:
685107709
685107964
682526314

 

 

La Natalia, desapareguda a París

Natalia és estudiant de la UAB

 

Comentaris