Els aturen en un control de trànsit i la "forta olor de maria" els descobreix

Un ARRO, sobtat per la pudor que sentia només baixar la finestreta

Una qüestió d’olfacte. Així es pot definir la detenció de quatre persones per tràfic de drogues aquest dilluns a Santa Coloma de Farners (La Selva) que van practicar agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius  (ARRO) de Girona. La policia va aturar en un control a la C-63, a l’alçada de Sils, un vehicle amb quatre ocupants. Només abaixar la finestreta, una mica més i el Mosso que va demanar la documentació cau d’esquena per la “forta olor de maria” que desprenia l’interior del vehicle.

 

Davant l’evidència, els Mossos van escorcollar el cotxe i van comissar dues ronyoneres amb un total de 7.400 euros en bitllets fraccionats. Al maleter del vehicle també hi van trobar una bossa de plàstic que contenia una substància vegetal, presumptament marihuana. Elements de convicció que els Mossos van voler aclarir.

 

 

Els retinguts van explicar versions contradictòries i sense sentit sobre l’origen dels diners i de la droga. Tots quatre sospitosos van ser traslladats a la comissaria de Santa Coloma de Farners. Un cop allà, a una de les detingudes, en l’escorcoll abans d’entrar a la garjola, se li van descobrir dins la roba interior 1.600 euros. En total, els Mossos van registrar en l’acta els 9.000 euros trobats i 497 grams de maria, que segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents estria valorada en uns 2.743 euros.

 

Els detinguts van ser tres  homes i una dona d’edats compreses entre els 26 i els 48 anys, nacionalitats espanyola, francesa i marroquina i veïns de Monpellier (França), Lloret de Mar i Vidreres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). L’endemà va ser posats en llibertat pel jutge de guàrdia. Al capdavall, només un tenia antecedents. Ara continuen les perquisicions per esbrinar l’origen dels diners i de la droga.

 

 

Comentaris