Atrapen tres nois que volien robar en una casa a Vilajuïga

Dos mossos fora de servei van donar l'alerta en veure que estaven forçant la porta d'entrada

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres nois de 18, 19 i 22 anys, tots veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Va passar el 14 de maig, a dos quarts de tres de la tarda al carrer de la Pilota de Vilajuïga (Alt Empordà). Dos agents del cos que estaven fora de servei van donar l'alerta en veure'ls que intentaven forçar la porta d'entrada de la casa. En sentir-se observats, els tres lladres van escapar cap a la zona de la riera. Seguidament, diverses patrulles de la comissaria de Roses van arribar a la població i van iniciar la recerca dels autors. En poca estona la policia va localitzar-los al carrer Ribera.

 

Durant la identificació i inspecció, els Mossos d'Esquadra van descobrir diversos tornavisos i eines a dins de la motxilla que duien. També van comprovar que la porta de la casa havia estat forçada. Per tot plegat, els tres sospitosos van ser detinguts per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els detinguts són tres nois de 18, 19 i 22 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Figueres. Cap d'ells té antecedents. Aquest dimecres han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la capital de l'Alt Empordà. 

 
 

Comentaris (4)
Carles Fa 2 mesos
Jo Vull acollir, pero nomes la bona gent, aquest tres els aurien de enviar avui mateig al seu pais.
N'hi ha que només tenen drets. Fa 2 mesos
Continuem amb la promoció de la delinqüència marroquina. Aquests ja no són menors i cada vegada n'hi ha més. Quan tothom treballa ells volten i fan de les seves. Els responsables del govern pensen fer alguna cosa, o deixarem que el problema sigui irresoluble?
David Fa 2 mesos
Jo NO vull acollir. Cadascú al seu país.
delinquir surt de franc a Turquiehpañña Fa 2 mesos
Segur que ja són al carrer! ... sempre i quan no siguin catalans, és clar