Atraca a punta de navalla un comerç i l’enxampen per aparcar malament la moto

Ingressa a presó després que se l’imputin dos robatoris amb violència

Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet han portat a la garjola un atracador violent que fugia amb una moto robada. De fet, el van enxampar per aparcar malament la moto. Segons ha explicat la policia, el passat 28 de novembre, agents de de Barberà del Vallès van informar a totes les patrulles de la zona que un home acabava de robar a punta de navalla un comerç de Barberà del Vallès. Els testimonis van facilitar una informació molt acuradíssima de l’autor i que l’home havia fugit del lloc amb una motocicleta.

 

Els efectius es van posar en marxa, fins que finalment, una patrulla de mossos de Santa Coloma de Gramenet van relacionar un home que havia aparcat malament la seva motocicleta i acabava d’entrar en un comerç de la ciutat el presumpte autor. Un cop dins de la botiga els agents es van identificar i van escorcollar al jove que duia a sobre un parell de guants, tapaboques, una navalla, 180 euros, les claus d’una motocicleta i un telèfon mòbil. El jove va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor del robatori violent a Barberà del Vallès.

 

 

Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola van detectar que el  telèfon mòbil que duia el jove havia estat sostret l’11 de novembre a Girona, també amb violència, i la motocicleta que conduïa el jove també era robada a Barcelona el dia 2 de novembre. L’arrestat, de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet el 30 qui va decretar el seu ingrés a presó.

 

 

 

Comentaris