El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així ha quedat un vehicle després de la caiguda d’un arbre a causa de la tempesta
  • CA

Una tempesta de curta durada acompanyada de fortes ventades ha causat estralls a diversos punts de la ciutat de Barcelona, així com a altres indrets de l’àrea metropolitana, on han caigut arbres, s’han trencat vidres i s’han produït incidències de diversa consideració. Un d’ells l’hem trobat al carrer Vilamarí, al barri de Sants, on un arbre ha caigut sobre un cotxe, destrossant el vidre davanter. Aquest és l’estat en què ha quedat després de l’incident.

 

Els Bombers de la Generalitat han atès fins a les 21 hores d’aquest dimecres 296 serveis a causa de la tempesta i les ventades que hi ha hagut a l’àmbit metropolità a la tarda. 122 dels serveis han tingut lloc al Vallès Occidental i 61 al Baix Llobregat, mentre que la resta han estat repartides. No n’hi ha hagut cap de greu i no hi ha hagut ferits.

 

La majoria de serveis han estat per retirar branques de la calçada o per fixar elements de mobiliari susceptibles de ser arrencats pel vent. També cal apuntar que fins a les 20 hores el telèfon 112 havia rebut 218 trucades per incidències derivades d’aquesta qüestió, 115 de les quals al Vallès Occidental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa