S’abraona contra tres ciclistes i es nega a fer la prova d’alcoholèmia

Un motorista britànic va increpar els esportistes per després abraonar-los

Els Mossos de Trànsit de Girona van haver de denunciar motorista un britànic de 59 anys i veí de Santa Cristina d’Aro per abraonar-se contra tres ciclistes, fer-los caure i negar-se a fer la prova de l’alcohol. Segons ha informat la policia catalana, cap a les sis de la tarda del passat 23 de setembre, el denunciat es va topar amb els ciclistes a la C-65, a Santa Cristina d’Aro,  els va increpar i, de retruc, va perdre el control del cotxe i els va fer caure.

 

 

La policia emfatitza que en arribar al lloc dels fets, cap dels quatre implicats estava ferit, però el motorista sí que presentava evidents símptomes d’anar borratxo. Els agents li van voler fer la prova d’alcohol i drogues, però aquest es va negar repetidament a fer-la. Per aquest motiu, i donada la simptomatologia que tenia, els mossos van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per negar-se a fer les proves.

 

El denunciat va quedar citat i haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols quan sigui requerit.

 

 

 

Comentaris