Abatut un home que ha atacat els Mossos amb un ganivet a Cornellà de Llobregat

L'intent d'agressió s'ha produït a la comissaria de la policia de la Generalitat i sembla que l'atacant hauria cridat "Al·là és gran" mentre provava d'accedir al recinte

 

Un home ha estat abatut després que, armat amb un ganivet, intentés atacar agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Àrea Bàsica Policial de Cornellà de Llobregat. El mateix cos ho ha fet saber a través de Twitter. Segons altres informacions, l'atacant era d'origen algerià i d'uns 30 anys d'edat i hauria cridat "Al·là és gran" mentre intentava accedir al recinte policial poc abans de les 6 d'aquest dilluns al matí, quan ha intentat agredir els agents abans de ser neutralitzat per la policia catalana. Els policies que hi havia a la porta de les dependències han intentat neutralitzar-lo però, finalment, han hagut d'obrir foc contra ell per aturar-lo, causant-li la mort.

 

 

Els Mossos d'Esquadra, que preveuen escorcollar la casa de l'homa a la recerca de més pistes sobre l'atac, han informat que donaran més detalls sobre els fets en una roda de premsa que se celebrarà aquest migdia.

 

Comentaris