El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
55 nens d’entre 5 i 11 anys atesos per una fuita de clor en una piscina de Gualba
  • CA

55 nens d’entre 5 i 11 anys han estat atesos aquest dimecres a la tarda per una fuita de clor que ha tingut lloc en una piscina d’una casa de colònies de Gualba (Vallès Oriental). Els serveis d’emergències han tingut coneixement de l’incident cap a les 19.00 h. En arribar al lloc dels fets els Mossos d’Esquadra han evacuat els nens de la piscina, han precintat la instal·lació i l’han examinada. La principal hipòtesi és que la màquina que introdueix el clor a la piscina s’hauria espatllat i hi hauria hagut una fuita que hauria provocat la intoxicació dels menors que eren a l’aigua. Els primers mossos que han arribat han aturat la fuita. Agents de la Policia Científica s’han desplaçat fins a la casa de colònies i la investigació continua oberta per tal d’esclarir què ha passat.

Tres vehicles dels Bombers de la Generalitat han anat al lloc dels fets i han desactivat la màquina del clor. També han evacuat els nens afectats fins a la sala poliesportiva on han estat atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 

Segons informa el SEM s’han atès 55 nens d’entre 5 i 11 anys a causa de la intoxicació. 2 dels infants es troben en estat menys greu, 43 en estat lleu i 10 més han estat atesos i donats d’alta in situ. Se’ls ha traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, a l’Hospital de Granollers, a l’Hospital de Mollet, a l’Hospital de Sant Celoni, a l’Hospital Germans Trias i a l’Hospital Vall d’Hebron. El SEM ha activat 11 unitats de transport sanitari, 3 d’elles col·lectives.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa