Vergés dona pistes sobre com s’aplicarà el desconfinament a Catalunya

La consellera de Salut diu que les mesures a aplicar a Barcelona seran diferents a les que s'aplicaran a altres indrets del territori

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha donat aquest dimarts alguna pista sobre com serà el procediment de desconfinament a Catalunya. Vergés ha dit que aquesta mesura no s’aplicarà igual a tot el territori, tenint en compte que la situació de cada escenari és diferent. “No és el mateix Barcelona, on hi ha metro, o altres ciutats de l’àrea metropolitana, que altres llocs on no passa el mateix”, ha dit Vergés. La consellera ha afirmat que això s’ha de tenir en compte “a l’hora de dissenyar intel·ligentment” les mesures de desconfinament, per a les quals avui mateix el Govern ha encarregat un informe a l’epidemiòleg Oriol Mitjà.

Per la seva banda, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que encara no es pot definir la data per començar a aplicar el desconfinament. “Serà gradual i el retorn a la normalitat trigarà perquè s’han de seguir uns passos”, ha afegit. 

 
 

Comentaris