Txarango anuncia el seu "comiat definitiu"

La banda de fusió i músiques del món ha fet saber a les xarxes socials que gravaran un últim disc i faran una darrera gira abans de plegar

El grup Txarango ha anunciat el seu "comiat definitiu" dels escenaris aquest dilluns al vespre. La banda liderada per Alguer Miquel ho ha fet saber a través de les xarxes socials després de més d'un any en què no havien fet cap concert. Abans de retirar-se suposadament per sempre, però, els del Ripollès encara es donaran prou temps, segons han explicat com per gravar un nou disc, que serà el quart i que preveuen que sigui a la venda la primavera de 2020. Després d'això, a més, faran una gira per dir adéu als escenaris en què recorreran Catalunya tocant dins la carpa del seu propi circ, en una sèrie de concerts que han afirmat que serà "plena de sorpreses i companyes de viatge".

Després de deu anys de carrera en què s'han convertit en un dels grups més populars de la fusió i les músiques del món a Catalunya i durant els quals han arrossegat el seu públic per les festes majors de tot el país, Txarango entra en la seva "última etapa", doncs. La d'un adéu que, diuen, volen fer "de la millor manera" que saben, és a dir, fent uns quants concerts més i "cantant i ballant per celebrar la vida compartida al costat de totes les persones que han fet possible aquest somni". Segons han explicat en un comunicat que ha estat fet públic aquest mateix dilluns, entre la gravació del disc i els darrers concerts que han anunciat la banda encara continuarà amb la seva activitat amb fins l'any 2021, moment en què aleshores sí, i segons les seves afirmacions, deixaran els escenaris per sempre més.

 
 

Comentaris