Simón, als pares i mares: “Un pas enrere pot ser encara més dur”

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries reconeix que alguns comportaments li han causat "preocupació"

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, ha afirmat aquest dilluns que està "encantat" d'haver pogut veure aquest diumenge molts nens i nenes sortint a passejar i jugar al carrer, però ha reconegut que algunes imatges mostraven "comportaments" que li han causat "preocupació". El doctor ha fet aquestes declaracions després d'haver mostrat en una pantalla de la sala de premsa del Palau de la Moncloa imatges d'aquest cap de setmana on s'observaven algunes famílies que no respectaven la distància de seguretat. "Un pas enrere pot ser més dur que el que hem viscut fins avui", ha alertat el director del CCAES.

Simón, no obstant, ha dit que les imatges d'algunes persones passejant amb els més menuts li desperten "alegria perquè signifiquen que poc a poc podrem tornar a una vida més normal". Ha volgut avisar, però, que aquestes mesures de desconfinament "no impliquen que es pugui fer tot el que vulguem".

 
 

Comentaris