Simón calcula que a partir d’aquest dijous es notin els efectes de la sortida d’infants

El doctor informa que ja són 45.924 els sanitaris que han estat infectats per coronavirus a l’Estat

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha assegurat aquest dijous que si la sortida d’infants al carrer ha tingut algun impacte en la transmissió del coronavirus a l’Estat, això es podrà veure a partir d’aquest dijous. En una roda de premsa telemàtica des del Palau de la Moncloa, ha apuntat que fins avui no s’ha notat res, però que podia ser que es veiés a partir d’avui. “Si té algun impacte, aquest serà negatiu”, ha afirmat.

Per altra banda, Simón també ha informat que ja són 45.924 els sanitaris que s’han contagiat de la COVID-19 des que la pandèmia va arribat al país. Pel que fa al sistema snaitari, el doctor ha assegurat que els hospitals ja estan tornant a una normalitat i que ara mateix no hi ha problemes de falta de material a l’Estat.

 

Pel que fa a les fases i a les demandes que fan les comunitats autònomes, Simón ha avisat a Madrid que “els criteris per canviar de fase són sanitaris i no econòmics”, tot i que ha deixat clar que sempre s’evaluaran les sol·licituds que arribin a Sanitat.

 

Comentaris