Un projecte artístic proposa erotitzar el confinament per evitar ensorrar-se sexualment

Erosticonfinement és una proposta artística de l'associació francesa Erosticratie

El coronavirus ha tingut un impacte en la vida sexual de moltes persones i en aquest àmbit també hi ha iniciatives que proposen alleugerir els sacrificis. Aquest és el cas de l’associació francesa Erosticratie, un projecte artístic que habitualment treballa en qüestions relacionades amb l'erotisme i el seu rol dins de la societat i que ara convida a erotitzar el confinament amb un programa d’activitats diàries, a les 21 hores a través del seu canal de Youtube. A Erosticonfinement, el programa de l’associació, hi col·laboren voluntaris de diverses identitats sexuals, i es basa en una “sorpresa” diària en forma de vídeo o àudio que es publiquen en línia.

Aquesta és la programació d’aquesta setmana, alguns detalls de la qual ha avançat el diari 'Libération':

Dilluns: “Litt’érotique”. Una lectura de Baudelaire, Ghérasim Luca, Anaïs Nin, Despentes, Nerval, un conte eròtic, textos originals...

Dimarts: “Dans mon kink”. Una voluntària de l’entitat presentarà la història del seu fetitxisme: pels cistells, per exemple, o pel metall. El dimarts 7 d’abril, la dominatrice Ness Harper presentarà els seus fetitxes BDSM.

 

Dimecres: “Singuliers souvenirs”. Un voluntari anònim confessarà el seu record sexual més insòlit.

Dijous: “ASexMR”. Un guió de sons que farà treballar la imaginació.

Divendres: “Erosti’ouïe”. Produccions en àudio amb recitacions o pseudo-diàlegs amb l’estil de les anomenades “jerk off instructions” (les trucades telefòniques per masturbar-se).

 

Comentaris