Pere Casaldàliga, traslladat d'hospital per l'agreujament de la seva salut

El bisbe català ha estat traslladat a l'hospital dels claretians a Batatais, a São Paulo

La salut de Pere Casaldàliga s'ha agreujat en les últimes hores. El bisbe català estava ingressat a l'hospital de São Félix do Araguaia, al Brasil, on es trobava treballant des dels seus projectes humanitaris i d'ajuda als més vulnerables. Però segons han explicat a les xarxes socials els responsables de les associacions Araguaia i ANSA –amb les que treballa Casaldàliga-, "degut al seu estat de salut i a la impossibilitat de continuar el tractament a São Félix do Araguaia, el Bisbe Casaldàliga està essent traslladat en aquest moment a l'hospital dels claretians a Batatais, a São Paulo".

Aquest dimecres al matí, el mateix compte de Twitter assenyalava que el bisbe "ja es troba a l'hospital dels claretians aprop de São Paulo", i que "la seva situació és estable dintre de la gravetat". 

 

El seu internament hospitalari va ser degut a greus "problemes respiratoris, agreujats pel parkinson que pateix i l'edat avançada" que té. I és que el bisbe té ja 92 anys. Des de les associacions han assegurat que Casaldàliga "està acompanyat en tot moment i ben cuidat", i han demanat "seguir en pregària per la seva salut". 

 

Comentaris