Parlem i Mediamark donen tauletes i mòbils als Hospitals per facilitar la comunicació entre pacients

Campanya de Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems!

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems! -una xarxa de voluntariat sorgida per ajudar a fer front a l’emergència sanitària causada per la COVID-19- faran arribar en les properes setmanes més de 400 dispositius mòbils i tauletes als hospitals de tot Catalunya per facilitar la comunicació entre els pacients ingressats i les seves famílies.

 

El projecte s’ha pogut coordinar gràcies a les donacions de Mediamarkt i de l’operadora de telecomunicacions catalana Parlem Telecom, que han proporcionant gairebé 400 dispositius i 400 línies de telèfon i 4G en favor d’aquesta iniciativa. “Fa dies que hi estem treballant”, informen al Món des de l’organització de la campanya. De fet, aquest divendres ja s’han lliurat les primeres unitats al director assistencial de l’Hospital de Sant Pau. En els propers dies s’articularan més lliuraments en  diferents hospitals de tot Catalunya a través de la xarxa de voluntaris que Omplim els Magatzems té per tota Catalunya.

 

 

El projecte també comptarà en els propers dies amb més donacions arran de l’ajuda i la coordinació de Covid Warriors, un equip de voluntaris que ha impulsat diverses iniciatives solidàries des que es va iniciar aquesta pandèmia del coronavirus COVID 19, i que ha impulsat el projecte www.derechoaconectarse.com a nivell estatal.

 

Comentaris