Mercadona dona 30.600kg de productes de primera necessitat al banc dels aliments

La companyia col·labora amb els menjadors socials de Catalunya amb el lliurament de productes

Mercadona està distribuint 30.598 quilos (un total de 78 palets) de productes de primera necessitat al Banc dels Aliments de Barcelona durant aquesta crisi del coronavirus. Es tracta de productes com ara llet, oli, pasta, llaunes de tonyina i conserves vegetals, i plats preparats com, per exemple, pollastre, mandonguilles, daus de gall dindi, brou per a sopa, cremes de verdures i postres làcties, entre d’altres. Mercadona va lliurar aquest dimarts 600 quilos d’aliments bàsics a la Fundació Formació i Treball.

La primera donació es va efectuar divendres passat, 27 de març, amb l’entrega de 18 palets (7.333 quilos) d’aliments; la segona ha tingut lloc avui dimecres, 1 d’abril, amb un total de 14 palets més (4.963 quilos); la tercera es farà demà dijous, 2 d’abril, amb el lliurament de 16 palets més (5.739 quilos) i la resta, fins a assolir els més de 30.500 quilos, es farà efectiva al llarg de les dues properes setmanes d’acord amb les dates proposades pel Banc dels Aliments de Barcelona.

Mercadona se suma així a la crida feta per la Fundació Banc dels Aliments atesa la situació excepcional ocasionada per la COVID-19 per donar resposta i ajudar a pal·liar en la mesura del possible les demandes de les persones més necessitades.

Aquesta acció se suma a totes les que en els últims dies l'empresa ha posat en marxa a tot l’Estat espanyol, destinades tant a protegir la salut dels seus treballadors com a garantir el proveïment de les botigues, i també a vetllar en aquesta situació tan complicada pels col·lectius més vulnerables, donant preferència en les seves compres a persones grans o amb discapacitat, i també a personal sanitari, forces de seguretat, bombers o personal d'atenció social.

 

Mercadona col·labora a Catalunya amb 36 menjadors socials, als quals dona aliments diàriament, 4 bancs d'aliments i altres entitats socials. El 2019, la companyia va donar més de 1.478 tones d'aliments.

 

Comentaris