contingut promocionat
logo liceu

Sortegem entrades per Luisa Miller, l'òpera per descobrir el millor Verdi

Omple el formulari per guanyar dues entrades per veure aquesta òpera el 21 de juliol de 2019

Luisa Miller, una de les grans òperes de Verdi, arriba al Gran Teatre del Liceu per tancar la temporada. El Món, juntament amb l'òpera barcelonina, sortegen dues entrades per veure la representació del 21 de juliol a les 18 hores. Si vols participar, omple el formulari que trobaràs més a baix. Molta sort!

Piotr Beczala (Rodolfo) i Sondra Radvanovsky (Luisa) són els protagonistes d'una de les òperes més romàntiques d'un Verdi que se centra en l'amor, l'engany i la traïció. L'òpera narra la història d'amor impossible entre la Luisa, filla del vell soldat Miller, i en Rodolfo, fill del compte Walter el qual el vol casar amb la Federica, duquessa d'Ostheim. Enmig d'aquesta teranyina, en Wurm, un cortesà enamorat secretament de la Luisa, aprofita que el seu pare és condemnat a mort, per obligar-la a casar-se amb ell. Una sèrie de tràgics esdeveniments farà que els personatges s'enfrontin al seu difícil destí.

Un escenari viu que us traslladarà a diferents espais

Una base giratòria amb quatre espais que poden conformar un cub i un fons on es poden veure dos mons diferents: nobles i classes baixes; llums i obres. Durant els tres actes diferents, aquest espai s'anirà transformant per portar-nos a diferents ubicacions i sorprendre'ns amb els canvis d'il·luminació.

Un escenari en constat canvi FOTO: Gran Teatre del Liceu

Un escenari en constat canvi FOTO: Gran Teatre del Liceu

 

El Gran Teatre del Liceu culmina la seva temporada amb una òpera excepcional, amb tensió vocal, musical i dramàtica que és un viatge en si mateixa, i amb el suport d’un cantants lírics de primeríssim nivell.

Participa en el sorteig

Fes clic aquí si no veus bé el formulari.

 

Comentaris