López Tena: "Si agafo el virus no permetré que em mati el Govern de la Generalitat"

L'exdiputat al Parlament carrega contra l'Executiu de Quim Torra per la recomanació de no ingressar majors de 80 anys

L'exdiputat al Parlament per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) Alfons López Tena ha carregat durament contra el Govern de la Generalitat arran de la recomanació de no ingressar a l'hospitals majors de 80 anys si s'infectaven de coronavirus, segut al col·lapse sanitari i les probabilitats d'aquestes persones de superar la malaltia. "Si agafo el virus no permetré que em mati el Govern de la Generalitat" , afirma el notari en una entrevista a Confilegal.

López Tena lamenta que el Govern "s'hagi atorgat el dret a decidir qui viu i qui mor". En l'entrevista explica que és diabètic, motiu pel qual considera que "és una condició prèvia per no atendre'm", i diu que té 62 anys i que a més és fumador. Per aquest motiu exposa que si agafa el coronavirus intentarà anar a un hospital privat. "Allà em suicidaré per raons de dignitat ja que abans que em mati un govern com aquest, em mato jo mateix", alerta.

 

L'exdiputat també afirma que el Govern de la Generalitat s'està comportant de la mateixa manera que ho feia Francisco Franco. En l'entrevista López Tena assegura que ell va lluitar contra el dictador espanyol i lamenta que l'Executiu català recorri a dir que "la culpa de tot sempre la té Madrid i la premsa manipulada pel govern espanyol".

 

Comentaris