La periodista Montserrat Minobis mor als 76 anys

Va ser directora de Catalunya Ràdio i degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya

La periodista Montserrat Minobis ha mort als 76 anys, després de patir una intervenció al cor, segons s'ha conegut aquest dissabte al matí. Minobis va ser directora de Catalunya Ràdio entre el 2004 i el 2005, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i també va rebre la Creu de Sant Jordi. També va presidir la Xarxa Europea de Dones Periodistes i l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya i va impulsar 'La Independent', la primera agència de notícies amb visió de gènere. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha donat a conèixer la notícia al seu compte de Twitter, on també ha lamentat la seva pèrdua.

Llicenciada en Filosofia i Lletres i Ciències de la Informació, va començar a Ràdio Popular de Figueres. Va treballar a diversos mitjans com Ràdio 4, al programa 'Miramar', de Televisió Espanyola, i va dirigir l' 'Informatiu matí' i el 'Bon dia, Catalunya'. També va col·laborar en mitjans escrits com l'Avui, l'Hoja del Lunes, Oriflama i Serra d'Or.

 
 

Comentaris (2)
Guaita Fa 8 mesos
Abans de pregar, no estaria de més repassar el currículum de cadascú per saber si es mereixen la nostra pregària o bé el nostre oblit simplement.
Tota la raó, Guaita Fa 8 mesos
I en aquest cas, hi ha almenys un punt negre: la seva actuació quan la nefasta Caterina Mieras la va endollar a TV3
Carles Viñals Casado Fa 8 mesos
Davant la mort tothom, amic o enemic esdevenim iguals, talment Rubalcaba i Minobis, però haig d'admetre que a l'hora de pregar pels dos, -que ho faig-, em resulta més fàcil fer-ho per la Montserrat. Qué hi farem; sóc humà i no arribo a sant ni de lluny. Amb Déu siguis, Montse. Ah!, I també tú, Alfredo.