L'alcalde de Lloret de Mar (JxCAT) es posa al costat de Calvet per les obres a la C-32

Celebra que el Govern vegi la infraestructura "en clau de país" i persisteixi en el projecte

L'alcalde de Lloret de Mar (Selva), Jaume Dulsat, de JxCAT, manté que l'ampliació de la C-32 entre el Maresme i el seu municipi és "necessària i volguda" per a garantir la mobilitat del turisme durant els mesos d'estiu. Dulsat ha afirmat que la suspensió cautelar de l'informe d'impacte ambiental per part del TSJC ha estat "una mala notícia", però ha avançat que el Govern creu tenir tota la informació necessària per poder-la aixecar. En aquest sentit, Dulsat s'ha mostrat satisfet que el Departament de Territori i Sostenibilitat es mantingui ferm en el projecte i que vegi l'autopista "en clau de país". L'alcalde ha reafirmat que d'aquesta carretera en depenen algunes "inversions" al municipi de la Costa Brava com ara la construcció de nous hotels i altres projectes.

Aquest projecte es fa amb l'oposició de grups ecologistes que han denunciat la manca de cura pel que fa a aspectes mediambientals i sense tenir en compte que es tracta d'un espai d'elevat valor ecològic. Els mateixos grups denuncien interessos econòmics al darrere del Grupo ACS, companyia de Florentino Pérez.

 
 

Comentaris (4)
Alx Fa 3 mesos
Tenen mes valua els arbres de blanes a lloret que els de barcelona a blanes? No es pot estar sempre en contra de la evolucio! Barcelona - blanes 30 min blanes lloret 30 minuts contamiant .El trajecte per la nova c32 son 5 min de contaminacio, en lloc de 30 per la carretera blanes lloret!! Soc ecologista pero antiecologistes! Criteri sisplau!
jordi Fa 3 mesos
Posar en Calvet a Territori i Sostenibilitat és com posar el llop a vigilar la caseta dels tres porquets!!
jordi Fa 3 mesos
Posar en Calvet a Territori i Sostenibilitat és com posar el llop a vigilar la caseta dels tres porquets!!
Xani Fa 3 mesos
Mira que la Generalitat donar feina al Florentino per carregar-se el medi ambient.... per una vegada estic d'acord amb la justícia espanyola. No podem destruir la natura només pensant en els empresaris i en el turisme. Al final què voleu ? Asfalt i més asfalt??? No veieu el canvi climàtic ?? Si us plau deixem de ser tant insensibles ! Pensem en el futur.