La vicepresidenta primera del govern espanyol ofereix "mà estesa" a la formació de Carles Puigdemont en resposta a la decisió unànime de trencar relacions
"El programa polític de la coalició entre milmilionaris i classe mitjana empobrida no ens interessa ni ens convé, perquè no ens acosta a una nació lliure i forta"
El Comitè d'Empresa exposarà la resposta que hagi donat la direcció de la cadena a la seva proposta sobre la continuïtat del nom de TV3 i Catalunya Ràdio
El moviment 'Columna Catalunya 27 d’octubre' es manifesta a la plaça d'Urquinaona després de quinze dies de marxa pel país i portaran les seves reclamacions al Parlament
Les entitats memorialistes hi veuen una “falta d’interès absolut” de l'Ajuntament i ERC demana al districte mesures per assegurar-ne un millor manteniment
El Gremi de Restauració denuncia que l'Ajuntament ha denegat centenars de peticions per soterrar el cablejat i reclama una moratòria per a aquest hivern
La patronal ha presentat a Terrassa l’estudi 'La pime al Vallès Occidental', un document sobre l'evolució de les petites i mitjanes empreses a la comarca
Una guia per reconèixer tres trets que alimenten l’ansietat —autoexigència, amabilitat en excés i alta reactivitat— i per posar límits, flexibilitzar i entrenar la calma.
A només 20 minuts de Barcelona hi ha un restaurant que desafia el món gastronòmic d’avui, i busca impressionar amb llums de neó, menús en anglès i conceptes extravagants.
Viatjar en avió pot convertir‑se en un exercici de paciència. Però, de Bilbao a Espanya poden aparèixer sorpreses inesperades i… et pots topar amb un cor de 40 persones alegres.
No és un smartphone, ni la nova consola, però ha aconseguit el mateix efecte entre els compradors: llargues cues es formen a Lidl per buidar els prestatges amb aquest nou producte.
La tardor avança, els dies grisos i plujosos són cada cop més freqüents i la nostra bugada es veu interrompuda o en pateix les conseqüències. És llavors quan un estenedor es converteix en un salvavides.
Mercadona ha fet una gran aposta i li ha donat, literalment, un gran pes en reforçar el seu compromís amb els productes locals i en comercialitzar més de 5.000 tones de patates.
Eduard Ros transforma una passió gastronòmica en un dels restaurants més personals i autèntics de Barcelona, amb només nou comensals a la seva barra del carrer Bruc
En el marc de la Fira Gastronòmica que es farà en el Claustre de Sant Domingo d'Inca, diumenge 26, seran presents els guanyadors dels I Premis Vinari de Vermut de els Illes Balears i Palo de Mallorca