Un creuer fa escala a Tarragona i no a Barcelona per votació popular dels passatgers

L'arribada inesperada del vaixell ha obligat a reactivar els serveis de la terminal de creuers que ja havia tancat la temporada

El Port de Tarragona ha rebut un creuer d'última hora. Els passatgers d'un creuer han preferit atracar a Tarragona, en comptes de fer-ho a Barcelona, i ho han decidit per votació popular. Davant l'arribada totalment imprevista d'aquest vaixell, s'ha hagut de tornar a posar en marxa l'operativa de creuers del port de Tarragona, malgrat que la temporada oficial va acabar el passat 2 de novembre. Així, s'afegeixen 502 passatgers al balanç final de la temporada i situa el rècord de creueristes en 127.997 persones -abans 127.495 El creuer 'Black Watch' de la companyia Fred Olsen ha fet escala aquest dilluns a les vuit del matí, després que els seus passatgers votessin fer cap a Tarragona i no a Barcelona.

Els creueristes, procedents de Màlaga, van triar divendres que el vaixell fes escala a Tarragona -la ciutat va obtenir 351 vots fronts els 151 aconseguits per Barcelona. El 'Black Watch' romandrà al Port fins aquest dilluns a les sis de la tarda, hora en què té previst salpar amb destinació a Palma de Mallorca. Després, el vaixell continuarà rumb a Alacant o Cartagena, en funció de la votació entre els passatgers i on arribarà el 20 de novembre. A continuació, farà cap a A Coruña o Vigo, on té escala prevista per al 23 de novembre.

 
 

Comentaris (12)
Jx Fa 2 mesos
Jo els faria passar de llarg........ Fora fora
beeee Fa 2 mesos
pues bien, asi no haran tanta polucion i tambien hay que ver TARRAGONA ,LLEIDA, GIRONA.TAMBIEN EXISTEN
Millor Fa 2 mesos
Menys contaminació a Barcelona.
Kadra Fa 2 mesos
Vejam si també voten aturar-se a la Cartagena cantonal o a la Múrcia voxista. Ah no, calla, que Múrcia ciutat no té mar, només un rierol trasvassat. En tot cas, no sap pas greu que votin el que vulguin, a veure si se'ls hi encomana la democràcia a poc a poc.
ÉS PALMA!!!!!!!!!!!!!!!! VATUADELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fa 2 mesos
Es Palma, el "de Mallorca" és una imposició forània. No els feu el joc per favor!
No querrán alojarse en la heroica acampada de la Plaza Universitat. Fa 2 mesos
Ellos se lo pierden. A cagar a la via, botiflers!!
Ricard Fa 2 mesos
Este estiércol de españolistas anticatalanes son más del a por ellos, de momento, que disfruten porque cuando nos larguemos veremos de qué sobrevivirán todos estos parásitos
I? Fa 2 mesos
Barcelona, Tarragona, tan és, son ciutats Catalanes
Cdr seguiu Fa 2 mesos
I tambe sunami, el proper a cargar-nos la Seat, q ja esta a pun, Fent mal a l, economia espanyola.....EN FIN....
kiko Fa 2 mesos
Palma de Mallorca és el nom franquista, la ciutat s´anomena Palma.
Hehe, el andalusos que tenen l’Estaut idéntic que es van copiar del català Fa 2 mesos
i que es va negar a Catalunya.
Palmero Fa 2 mesos
Palma de MAllorca y Biba FRanco. Si us plau PALMA, PALMA!