2.000 policies vigilaran que ningú es mogui de casa per Setmana Santa

El conseller de l'Interior diu que els Mossos vetallaran perquè tots els que se saltin el confinament tornin a casa amb una sanció

El conseller de l’Interior, Miquel Buch, ha dit aquest dijous, a les portes de quatre dies de festa per la Setmana Santa, que “la mobilitat  no està autoritzada per carreteres, a no ser que sigui en situacions determinades”. El conseller ha recordat que fins dilluns hi haurà 500 controls policials amb 2.000 agents a tota la xarxa viària de Catalunya, que faran tant els Mosso d’Esquadra com les policies locals, en vies principals i secundàries.

Buch ha dit que aquest dijous arrenca la “operació de no sortida de Setmana Santa” i ha advertit que qui pretengui sortir ha de recordar que “està prohibit” i que la policia vetllarà perquè tornin a casa amb la sanció corresponent”. El conseller ha insistit que només està permès de casa per anar a treballar en casos essencials i per comprar elements de primera necessitat.

 

Buch ha dit que està permès anar a comprar la Mona, però no portar-la al fillol o a la fillola. El conseller ha recomanat buscar sistemes alternatius per lliurar la Mona, que no sigui personalment.

 

Comentaris