15.068.252 €, la xifra final de La Marató 2018, la més alta de la seva història

Quim Masferrer serà el nou presentador de La Marató 2019, en una edició dedicada a les malalties minoritàries

“El marcador de La Marató”, el programa-espectacle presentat per Gemma Nierga, Ramon Gener, Marc Giró i Elisenda Pineda que s’ha emès aquest divendres, en directe, a TV3, ha desvelat la xifra final recaptada en La Marató 2018 dedicada a la sensibilització i l’impuls a la recerca sobre el càncer. Una quantitat espectacular, la més alta dels 27 anys de La Marató.

 

No ha estat l’única sorpresa de la nit. Un cop mostrada la xifra final de les donacions de La Marató 2018 ha estat el moment de posar el marcador a zero per a una nova cita solidària que presentarà Quim Masferrer. La 28a edició del programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà lloc el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries, que afecten unes 400.000 persones a Catalunya. “Una Marató com mai no l’has vista”

 

 

El programa ha comptat amb actuacions en directe, cares conegudes i estimades de TV3 i Catalunya Ràdio, testimonis de La Marató, investigadors, escriptors i una connexió amb els entusiastes habitants de la Vall Fosca. Oques Grasses, Els Catarres, Joan Dausà, Macaco i Judith Neddermann han estat els artistes que han fet aixecar de les seves cadires les més de 260 persones que han assistit de públic al plató. “El marcador de La Marató” ha volgut donar a conèixer que les donacions realment no es tanquen el dia de La Marató al mes de desembre, sinó el 31 de març. De desembre a març, el marcador ha anat creixent fins a una xifra que aquest any ha estat històrica: 15.068.252 €. El programa també neix del reconeixement dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Fundació a la confiança, l'esforç i la solidaritat de tots els col·lectius que fan possible, any rere any, La Marató.

 

 

 

 

 

Comentaris