El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troba la teva joguina eròtica ideal en 3 passes
  • CA

 

Cada cop són més les persones o parelles que s’animen a comprar joguines eròtiques. La decisió en sí mateixa no és difícil, el que resulta complicat és trobar un producte adequat per tal d’amortitzar la compra i gaudir d’allò què pot oferir. Si estàs pensant a fer-te amb una joguina, això et pot interessar!

  1. Pensa en les teves necessitats.

És important fer aquesta reflexió, ja que hi ha milers de joguines diferents. Abans de decantar-te per una a l’atzar, has de tenir clares quines són les teves necessitats. Per ajudar-te, intenta respondre les següents preguntes: Et cal un vibrador que t’ajudi a arribar a l’orgasme durant la penetració? És per fer-ho servir en solitari o en parella? Quina zona vols estimular?

 

  1. Posa una xifra: quants diners vols gastar-te?

El gran avantatge del mercat eròtic és que hi ha productes molt similars de gamma baixa, gamma mitjana i gamma alta, de manera que sempre s’adaptarà al teu pressupost. Hi ha joguines des de 10 euros fins a més de mil! Pensa, però, que generalment el preu és proporcional a la qualitat i que una joguina més cara acostuma a tenir millors materials i més funcions.

 

  1. Informa’t bé sobre el producte

Pregunta a un expert, explora a les xarxes socials, dóna-hi una ullada a la web del producte… qualsevol informació et resultarà útil. Un cop tinguis la teva joguina, et caldrà saber si la pots fer servir a la dutxa, com es carrega, quin tipus de piles fa servir o com l’has de rentar. Semblen temes trivials, però serà fonamental per què el manteniment de la joguina sigui òptim.

 

Un cop hagis seguit aquestes tres passes, et serà molt més fàcil escollir joguina eròtica. Si encara tens dubtes, pots preguntar en una botiga eròtica o informar-te en blocs d’experts. No t’amoïnis, segur que trobes la teva!

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es

Segueix l’autora a twitter: @ThaisDuthi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa