El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Zaragoza retreu a Mas que busqui enemics exteriors amb el debat sobre les autonomies
  • CA

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, de buscar “enemics exteriors” en comptes de buscar consensos interns per sortir de la crisi. En una entrevista a Catalunya Informació, Zaragoza ha qualificat de “rumor” la intenció del govern espanyol d’homogeneïtzar les autonomies i ha assegurat que no ha vist el document que inclou la proposta. Per aquest motiu considera que el model autonòmic no perilla.

El dirigent socialista ha acusat Mas de fer electoralisme i de buscar la confrontació enlloc del consens per sortir de la crisi. Zaragoza s’ha preguntat si Mas és conscient que Madrid és important per assolir els acords necessaris que calen perquè Catalunya pugui sortir de la situació econòmica actual.

D’altra banda, el secretari d’organització dels socialistes ha qualificat l’actitud de Mas amb el PSC de grollera i ha assegurat que el president de la Generalitat ha respost “amb males paraules la generositat dels socialistes” que van facilitar-li la investidura amb la seva abstenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa