Zapatero recorda al PSOE que per guanyar el 22-M cal "merèixer-ho", "assumir errors" i defensar les reformes

Emplaça els seus candidats a "sortir a guanyar" al PP i a les enquestes

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha recordat aquest dissabte al seu partit que per guanyar les eleccions autonòmiques i municipals del 22-M cal "merèixer-ho" i per tant "saber assumir errors, escoltar, ser humils", a més de defensar el "gran projecte modernitzador" dels socialistes.

Per això els ha demanat als seus candidats que "treballin" per "guanyar el PP i les enquestes" des del primer dia. "Per guanyar cal sortir a guanyar", i "acceptem les crítiques pel que fem, però no ens podríem perdonar no fer les coses que hem de fer", ha sentenciat.

El secretari general del PSOE ha llançat aquest missatge en la seva intervenció davant el Comitè Federal del PSOE que ha tingut lloc aquest dissabte a Madrid, una cita on el partit ha ratificat per assentiment els candidats a les ciutats de més de 50.000 habitants. Per part del PSC hi ha assistit la vicepresidenta segona del Congrés, Teresa Cunillera, el vicesecretari general del Grup Socialista al Congrés, Daniel Fernández, l'exministre de Treball Celestino Corbacho.

Zapatero ha recordat que el PSOE ha hagut de batallar 31 vegades en campanya al carrer, i "cap ha estat fàcil com tampoc ho serà aquesta". "A partir de demà, d'avui mateix, totes les federacions i agrupacions del PSOE s'han de posar a punt amb la màxima intensitat per abordar la precampanya i la campanya electoral. Busqueu el debat, la paraula, les idees, els arguments, i eludiu el soroll que tan contamina", ha sentenciat.

Per això ha demanat al partit que expliqui la seva acció política i la seva tasca com a "gran projecte social i modernitzador d'Espanya". Acceptem les crítiques pel que fem però no ens podríem perdonar no fer les coses que hem de fer, ha sentenciat abans de reiterar que el seu govern "no deixarà de fer cap reforma necessària ni a amagar la cara davant cap problema com ara davant l'encariment del petroli", perquè és "necessari per a aquest país i el seu futur".

En aquest marc, ha reclamat als candidats que busquin guanyar terreny al PP, un partit que "es dedicarà a atacar" perquè "no té projecte". "Es guanya quan se surt a guanyar. Sortirem a guanyar i ho farem més que per nosaltres com a partit, pel futur d'aquest país", ha sentenciat.

 
 

Comentaris