El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Zapatero: “No sempre es pot ser el millor davanter”
  • CA

El president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, assegura avui en una entrevista concedida a diversos mitjans just el dia abans a la vigília del Comitè Federal del PSOE, que té el seu futur molt pensat.

“Hi ha gent que creu que es pot estar tota la vida jugant a la NBA. O sigui que es pot ser el millor davanter centre tota la vida. Doncs, no”, declara sense confirmar si demà anunciarà que no es presenta a les eleccions del 2012.

En aquesta línia, Zapatero assegura que la seva responsabilitat és “ajudar” i la seva obligació és fer “el millor per al seu partit”, però malgrat els rumors que corren a Madrid d’un possible avançament de les eleccions, afirma que el “govern vol complir i esgotar la legislatura”.

I, respecte el màxim rival, qualifica de “paradoxal” que Mariano Rajoy “que ha perdut dues eleccions” digui “que jo, que n’he guanyat dues vegades, estic cremat”.

La batalla no està perduda

Sobre les eleccions del 22-M, Zapatero confirma que participarà de la campanya per explicar “perquè hem sortit de la crisi, perquè ens recuperarem i qui ha ajudat i qui no” a que això sigui possible.

I adverteix al PP: “Alguns han treballat perquè la crisi derrotés el govern, alguns han treballat molt per esborrar el PSOE del mapa, però potser s’emporten una sorpresa”.

I acaba amb un missatge positiu: “Estem en una estabilització del risc del deute i fora de perill i a prop del termòmetre final, que es crear ocupació”. “Estem a prop, molt a prop”, conclou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa