Zapatero diu que Mas té "por" d'encarar-se a Montilla

El president del govern espanyol provoca els nacionalistes perquè acceptin un cara a cara el qual assegura que podria fer canviar les enquestes

El president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha insistit avui perquè es produeixi abans de les eleccions un duel cara a cara entre Mas i Montilla. Segons Zapatero si Mas no ha acceptat aquest repte és perquè té "por" de confrontar les seves propostes amb el candidat socialista perquè li manca un projecte sòlid per defensar Catalunya.

En un míting celebrat a Lleida, Zapatero també ha manifestat que el líder del PP, Mariano Rajoy també va voler fer un cara a cara durant les primeres eleccions generals a les quals es van enfrontar i les va perdre. Per tant, seguint aquesta lògica s'ha mostrat convençut que si es fes un debat entre Mas i Montilla seria una bona maniobra per superar les enquestes adverses.

"Montilla, prepara't perquè potser al final s'atreveixen i hi ha debat", ha dit en to provocatiu. I ha afegit: "Tinc molt de respecte a tots els candidats, però mai votaré a qui no vulgui debatre", ha sentenciat en referència a Mas.

 
 

Comentaris