El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Vendrell sobre l’operació Volhov: “ Ho desmuntarem tot quan toqui”
  • CA

L’exdirigent d’ERC Xavier Vendrell, un dels 21 detinguts per la Guàrdia Civil en l’operació Volhov, ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que “estic convençudíssim que no hi ha cap trama per finançar l’exili de Puigdemont”, una de les acusacions en què la Guàrdia Civil sustenta la seva operació. Vendrell, que ha remarcat que “Tsunami Democràtic és un moviment sorgit de les bases independentistes. Tsunami no sóc jo, som tots”, ha assegurat també que “ho desmuntarem tot quan toqui”, però que no pot revelar més informació fins que no se sàpiga exactament de què s’acusa els 21 detinguts.

“Teníem molt clar que estaven intervenint la causa independentista. Tots hem de fer pinya, la gent que hem estat detinguts ho tenim molt clar, hem de trobar un acord estratègic entre tots i tirar endavant”, ha relatat Vendrell. L’exdirigent d’ERC també ha fet una crida a la unitat: “Espero que aquestes coses serveixin per unir-nos i tenir clar que només amb una estratègia comuna ens en sortirem. Des dels Comuns fins a la CUP, i això ho han de tenir clar els nostres dirigents i les nostres bases, que han de deixar de fer crítiques absurdes que no porten enlloc”

“Hem estat ben tractats, i ho hem de dir, perquè  aleshores quan altres companys han estat maltractats, com els CDR, té credibilitat”, ha insistit Vendrell, que ha explicat que “dimecres, a dos quarts de nou del matí, la Guàrdia Civil va trucar al timbre i van entrar a casa. Van registrar cada racó de la intimitat de la meva família, però van ser educats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa