El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Melero renega de Cs: “No els puc ni veure!”
  • CA

Xavier Melero, l’advocat de Joaquim Forn en el judici contra el procés que va participar en les converses que van desembocar en la creació de Cs als anys noranta, renega ara d’aquell vincle. En una entrevista amb El Periódico de Catalunya, Melero exclama sobre l’assumpte: “Als de Cs ara ara no els puc ni veure!” Tot i al distància que marca amb el partit taronja, Melero va participar en la manifestació unionista del 8 d’octubre del 2017, convocada per Societat Civil Catalana (SCC) amb el suport del PP i PSC.

Melero assegura que el projecte de Cs li va interessar “mentre van ser sopars i converses”. De fet, l’advocat diu que “Rivera, que diu que és liberal, no ha dit ni una paraula de l’equilibri de drets i llibertats”. Això és el que grinyola a l’advocat que es declara “liberal”. En l’entrevista se li recorda el seu passat amb temptacions anarquistes i respon: “L’edat dóna l’estímul de pensar en la cosa pública en termes possibilistes. Estètica i psicològicament estic molt a prop de l’esquerra. Ara, quan es tracta de la gestió pública i veig que la seva imaginació nomésdóna per apujar impostos i obrir fronteres, me’n desencanto”.

Sobre la sentència del procés reafirma el seu pensament que la petició de presó “no pot ser alta” i que si finalment ho és es quedarà “profundament sorprès”. També diu que suposa i espera que la detenció de membres del CDR no anunciïn males notícies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa