El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Domènech deixa la política
  • CA

 

El coordinador general de Catalunya en Comú i secretari general de Podem Catalunya, Xavier Domènech, ha anunciat aquest dimarts que deixa la política. Ho ha fet a través d’un comunicat al seu Facebook en què assgura que “després d’una profunda reflexió” he decidit que “és el moment de deixar tots els meus càrrecs, tant al Parlament com el de Coordinador General de Catalunya en Comú i Secretari General de Podem Catalunya”. Domènech afirma que “és l’hora de donar pas a noves persones amb idees fresques i l’energia necessària per dur a terme els reptes que el país demana els pròxims mesos, que sense dubte seran claus pel nostre futur”.

 

Domènech celebra haver participat en “un projecte col·lectiu absolutament apassionant” que ha pogut “conquerir la capital de Catalunya” i ha avançat que no té cap dubte que Ada Colau “revalidarà” l’alcaldia a les properes eleccions municipals. D’altra banda, en referència a les darreres eleccions a la presidència de la Generalitat, Domènech admet que no van ser els que volien i n’assumeix la responsabilitat que li pertoca. Afegeix que des del principi tenia clar queel seu temps en la política institucional “seria limitat”.

 

Domènech assegura que tot i deixar la política seguira “treballant pel canvi que anhelem tots i totes”, però assegura que ho farà “des d’un altre lloc, tornant a la meva feina i ajudant des de la base”. Les responsabilitats assumides els darrers anys “s’han carregat en excés sobre les esquenes de la meva família” i “sense ells”, afirma, “tampoc no sóc res”. “Ara és hora de retornar-los tot el temps que els hi he manllevat, que ha estat, injustament, molt”, afegeix.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa