El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Crespo, secretari general de Seguretat
  • CA

CiU ha decidit compensar la gestió de l’alcalde de Lloret de Mar i diputat de la federació, Xavier Crespo, durant la crisi de les nevades de l’hivern passat amb el càrrec de Secretari general de Seguretat, número dos de Felip Puig, i fins ara en mans de Joan Delort, que seguirà uns mesos com a assessor “lligat al departament d’Interior”.

L’alcalde de Lloret ha estat ben considerat per CiU pel valor polític que té més enllà de la federació i perquè va ser un dels redactors del manifest Refer el país, millorar els serveis: per la dignitat dels veïns de les comarques gironines.

Aquest nomenament, entre altres, serà aprovat demà en el primer consell executiu de treball del nou govern. El nomenament de Crespo aportarà un nou gironí més al govern a part d’Irene Rigau, consellera d’Ensenyament.

Quan es produeixi aquest nomenament Crespo també deixarà l’alcaldia de Lloret de Mar i l’escó de diputat, que passaria a Romà Codina, tercer tinent alcalde i número dos de CiU a les eleccions del 2007 i quasi segur cap de llista a les properes eleccions municipals.

Delegat del govern a Girona

Aquest rotatiu també apunta que el nou delegat de la Generalitat a les comarques Gironina podria ser Eudald Casadesús, diputat al Parlament de Catalunya, alcalde de Ripoll del 1995 al 2003 i president de la federació de Convergència a les comarques gironines des del 2004.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa