El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vox obre la moció de censura criticant “l’actitud passiva” del PP davant Sánchez
  • CA

El cap de llista de Vox per Barcelona, Ignacio Garriga, ha obert aquest dimecres el debat de la moció de censura de Santiago Abascal contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en un discurs on ha carregat contra “l’actitud passiva” del PP davant el “govern il·legítim” de Pedro Sánchez i ha negat que aquesta sigui una “operació de màrqueting” o que acabi reforçant el govern de coalició. “Aquesta moció de censura és un deure nacional que assumim davant la inacció de la resta de formacions polítiques que per por, o preses del curtplacisme” no volen desbancar l’executiu del PSOE i Podem.

Garriga ha obert foc contra els pactes de Cs amb el govern espanyol i contra un PP que “no s’adona” que “el Front Popular” de Sánchez “comparteix una agenda de la que no s’apartaran” que està basada en l’objectiu de “posar fi a la monarquia parlamentària i l’estat de dret“.

Segons Garriga, la seva “alternativa” ofereix als espanyols “un camí diferent a la indignació” i a la “ideologia totalitària” del govern espanyol i els seus socis “que condueix a la ruptura de la convivència, a la catàstrofe sanitària i a la ruïna social i econòmica”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fideli a desembre 06, 2020 | 23:05
    fideli desembre 06, 2020 | 23:05
    quina diferència hi ha entre Vox, PP, Psoe i fins i tot Podemos?
    • Icona del comentari de: fideli a desembre 06, 2020 | 23:05
      fideli desembre 06, 2020 | 23:05
      quina diferència hi ha entre Vox, PP, Psoe i fins i tot Podemos?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa