El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VOX dona 10.000 euros a la Guàrdia Civil “per ajudar a lluitar contra el Covid-19”
  • CA

El Grup Parlamentari de VOX al Congrés dels Diputats ha donat 10.000 euros a l’Associació de Guàrdies Civils Solidaris (AGCS) “per a ajudar en la lluita contra el coronavirus”. Així ho ha assegurat el propi partit en un comunicat, després que la setmana passada anunciés que donaria les subvencions al grup parlamentari en el Congrés dels diputats corresponents als mesos de març i abril estimades en 236.000 euros.

Segons el partit d’ultradreta, fa diverses setmanes que rep peticions d’ajuda de diferents associacions que lluiten contra el coronavirus a Espanya, així com de particulars que realitzen una tasca d’ajuda -recollida i lliurament de material a institucions desabastides, enviament de menjar, atenció i acompanyament personal-. A més, detalla que “tenint en compte que legalment només és possible donar a institucions amb identitat jurídica, el grup treballa ara en l’anàlisi de les finalitats de diferents associacions, per a fer-los arribar els diners donats com ja ha fet amb la donació de 10.000 euros a aquesta associació de la Guàrdia Civil”.

VOX assenyala que l’Associació de Guàrdies Civils Solidaris “porta des de l’inici d’aquesta crisi posant els seus recursos a la disposició dels afectats per la pandèmia. El 16 de març va enviar al Ministeri de Sanitat 9.000 unitats de material d’oxigeno-teràpia i l’endemà va lliurar 300 quilos de roba, calçat, mantes i aliments als sense sostre de Granada. El 19 de març va lliurar al Servei Andalús de Salut 9.000 productes sanitaris d’oxigenoteràpia”.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa