Vox demana dos anys d'inhabilitació i 72.000 euros de multa per a Torra

El partit és acusació popular en la causa contra el president de la Generalitat

Vox demana dos anys d'inhabilitació i 72.000 euros de multa per al president de la Generalitat, Quim Torra, per desobediència a la Junta Electoral Central (JEC) sobre els llaços grocs o subsidiàriament per un delicte de denegació d'auxili. El partit és acusació en la causa oberta contra el president al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ja ha obert judici oral contra ell. En un comunicat, el partit d'ultradreta destaca "l'obstinació" de Torra a l'hora d'incomplir la legalitat, "tant per la utilització reiterada de simbologia partidista associada al moviment polític separatista" en edificis públics, com per la "desatenció de les resolucions clares i expresses" de la Junta Electoral.

El partit garanteix que seguirà "abanderant, tant des dels tribunals com des del Congrés, la defensa d'Espanya i de la legalitat a Catalunya, posant tots els recursos i esforços que siguin necessaris".

 
 

Comentaris (10)
rosa Fa 3 mesos
El que més m'agrada es la sra. de la carpeta "por España" Es patetic.quin paperot
Persecució contínua. Sotmetiment Fa 3 mesos
Tots els presidents de la Generalitat han acabat perseguits per Castella-Espanya. Això ja comença amb la mort a presó de Jaume d'Urgell a mans de Fernando de Antequera, mireu Pau Claris mort enverinat, Macià empresonat i vés a saber l'atac de cor, Companys afusellat, Pujol jutjat, Pasqual Maragall fotut fora, marginat; Montilla se n'escapa, és dels seus. Mas perseguit per la CUP i jutjat per Espanya, Puigdemont, exiliat i perseguit; ara li toca a Torra, a Torra l'han perseguit humanament
Ferran Fa 3 mesos
La ley no tiene límites para que cualquier descerebrado impunemente pueda pedir años de cárcel y multas? Si no hubiera por lo que parece,puedo yo pedir 25 años de inhabilitación para Vox?
Vicenç Ramoneda Fa 3 mesos
Realment saben que significa, arreu del planeta, portar llaços grocs? Jo estic segur que si! Per això hi estan contra.
joan Fa 3 mesos
No podeu desapareixer, com vam fer els Dinosauris??? Mala gent
Laie Fa 3 mesos
Una nueva agresión. La miraremos de lejos?
Te lo diré en castellano Fa 3 mesos
Contra el vicio de pedir, la virtud de no dar.
X*2 Fa 3 mesos
Fora nazis de merda, sou gentussa, haurieu de ser tots a la presò
fideli Fa 3 mesos
aneu a la merda, malparits!
odisea Fa 3 mesos
Bueno todo queda entre fascistas,donde esta la justicia.