Vox s'atribueix haver provocat l'anunci de noves eleccions de Torra

Garriga assegura que "l'acció judicial" de la formació d'ultradreta ha portat "a la inhabilitació del president i la imminent convocatòria"

Vox s'atribueix el "mèrit" d'haver provocat l'anunci de noves eleccions que ha fet el president de la Generalitat, Quim Torra, per a després de l'aprovació dels pressupostos. El diputat ultradretà al Congrés i líder de la formació a Catalunya, Ignacio Garriga, assegura que "l'acció judicial de Vox" ha estat la responsable del procés d'inhabilitació de Torra i, conseqüentment, de la "convocatòria imminent" de nous comicis al Parlament. "Vox va interposar la querella, va actuar com a acusació popular i va sol·licitar la inhabilitació de Torra.

Sempre hem dit que donarem la batalla judicial i política contra els enemics dels pilars de la nostra nació i, per tant, anunciem que concorrerem a les eleccions del Parlament de Catalunya i serem l'única alternativa social i patriota que planti cara al separatisme, sense complexos, sense por i que presenti un projecte polític únic", ha dit Garriga.

 
 

Comentaris