Vox s'afiança gràcies a l'enfonsament de Cs, segons l'enquesta andorrana

L'extrema dreta quedaria en tercera força i el partit d'Albert Rivera s'estavella

L'enquesta andorrana confirma les expectatives de l'extrema dreta i l'enfonsament de Ciutadans. Si bé el primer sondeig publicat per El Periòdic d'Andorra fa uns dies donava entre 13 i 17 diputats a la formació d'Albert Rivera, el publicat avui el deixa amb entre 8 i 10 representants. El partit ultra treu profit de la pèrdua de força del partit taronja i se situa entre 54 i 59 diputats. L'extrema dreta, doncs, quedaria com a tercera força al Congrés.

Pel que fa als partits catalans, ERC perd diputats segons l'enquesta andorrana i se situa amb entre 12 i 13 representants. JxCat i la CUP es mantenen en les previsions de resultat, amb entre 6 i 7 diputats i 4 representants, respectivament. 

 

El PP seria segona força amb entre 84 i 88 diputats, i el PSOE i UP es consoliden en primera i tercera força, respectivament. 

 

Comentaris (3)
Vicenç Ramoneda Fa 3 mesos
Marcos de Quinto continua fent campanya el dia de reflexió. La desesperació de Ciutadans per esgarrapar votants després de les desastroses enquestes, arriba fins al punt de saltar-se les seves apreciades i intocables lleis espanyoles. http://scur.cat/EGGMFX
Ramon Fa 3 mesos
Adeu pijofacha
Ramon Fa 3 mesos
Per què titlleu VOX d'extrema dreta però no els pudents d'extrema esquerra?