Vilalta: "ERC forgem les nostres victòries a les urnes. I avui ho tornarem a fer"

Alegria continguda a la seu electoral d'ERC després dels resultats del primer sondeig

 

 

 

l sondeig de TV3 pocs minuts després de les vuit del vespre ha fet ressonar els primers aplaudiments a la seu electoral dels republicans. Malgrat un teòric empat amb els socialistes, el partit d'Oriol Junqueras ha respirat en veure's al capdavant. No ha estat fins gairebé una hora després però, que la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha fet una primera valoració. 

 

 

"Una de les grans notícies de la nit és l'increment de participació, fins a uns nivells històrics, i ens en felicitem. Demostra que la ciutadania de Catalunya, sempre hi és", ha manifestat, i ha afegit que "això anava de defensar la democràcia, i la ciutadania de Catalunya ha fet que tornin a parlar les urnes. No ens fan por ni la repressió ni l'amenaça del feixisme. Els catalans estimem les urnes i avui ho hem tornat a demostrar". 

 

 

Així mateix, Vilalta ha tret pit davant el primer sondeig quan ha manifestat que "ERC forgem les nostres victòries a les urnes. I avui ho tornarem a fer". La portaveu dels republicans ha explicat que han pogut parlar uns minuts amb Junqueras i Romeva, els quals estan "expectants i molt contents amb el que pot sortir aquesta nit". Finalment, sobre els resultats han preferit "no fer valoracions dels sondejos fins que no hi hagi resultats definitius, volem ser prudents"

 

 
Nervis a la seu d'ERC
Nervis a la seu d'ERC | Jordi Borràs

 

 

Comentaris