El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] Michelle Obama destrossa Trump i la seva retòrica masclista
  • CA

 

Paraules molt contundents les que pronuncia la primera dama dels Estats Units, Michelle Obama, contra el candidat republicà Donald Trump, pel que fa als seus comentaris masclistes envers les dones que s’han fet públics en els darrers dies de campanya. 

 

Michelle Obama diu que se sent “sacsejada” per unes paraules que assegura “no pot repetir”, les d’un “individu poderós que parla obertament sobre un comportament de depredador sexual”. Diu que Trump utilitza un llenguatge i una retòrica tan obscena que “moltes de nosaltres estàvem preocupades pel que podrien escoltar els nostres fills quan engeguessin la televisió”.

Obama recalca que no és un incident aïllat, sinó que és la manera habitual com “Trump ha tractat les dones tota la seva vida”.”La creença de què pots fer el que vulguis a una dona” es pregunta, “és cruel, és aterridor i fa mal”.

 

“Si permetem que l’oponent a Hillary guanyi aquestes eleccions”, continua, “estarem enviant un missatge als nostres fills: que tot el que escolten i veuen està perfectament bé”.

Acaba el vídeo -un extracte dels 24 minuts que va durar el discurs sencer- destacant la figura de Hillary Clinton, com a política, com a persona, i com a dona.

 

Mira el vídeo:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa