VÍDEO | Fernández (PP) convida Torra a sopar a casa seva la nit de Nadal

El president del PP català fa el suggeriment per resoldre el "problema estructural profund" que segons ell té Torra

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha convidat el president de la Generalitat, QuimTorra, a celebrar la Nochebuena a casa seva el 24 de desembre. Ho ha fet durant la sessió de control al Govern en el Ple del Parlament d’aquest dimecres. Fernández ho ha fet com a “remei” al “problema estructural profund” que, segons ell, pateix Torra després de proposar la “via eslovena” i “després la teoria dels sacrificis” per aconseguir la independència.

“Miri —ha dit Fernández—, el dia de Nadal, cadascú a casa seva. Però, ¿per què no ve a sopar la Nochebuena a casa meva? Li ho dic seriosament. Ho he consultat amb la meva donar, amb la meva mare, al principi no ho veien bé, perquè els cau massa bé, però vinga, comprovarà vostè que existeix una altra Catalunya, que no som bitxos estranys i aquestes coses que ens dedica de tant en tant, soparà de faula, un menú mig asturià, mig català, sense mongetes, no pateixi”.

 

El polític popular ha dit que en el sopar Torra s’ho passarà “com no s’ho ha passat en la seva vida, que bona falta li fa i se li n’aniran les ximpleries eslovenes aquestes que té”.

Torra ha respost: “Crec que l’única resposta possible davant d’una pregunta com aquesta és dir: «Mare de Déu Senyor, on hem arribat.» Mare de Déu Senyor, el que vostè és capaç de dir en aquest Parlament”. I acte seguit li ha suggerit: “Jo el que li suggereixo és que vostè i la seva família vagi a intentar anar a fer aquest sopar de Nadal amb els nostres presos polítics i amb els nostres exiliats”.

 

Comentaris