El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vidal-Quadras es desespera a Twitter i la CUP se’n riu
  • CA

L’exvicepresident del Parlament europeu Aleix Vidal-Quadras ha explotat a Twitter després que Carles Puigdemont hagi anunciat un referèndum per al 2017, i després que hagi esclatat la crisi al PSOE. En dos piulades, Vidal-Quadras s’ha desesperat i ha exclamat:

 

Acte seguit, la diputada de la CUP Mireia Boya n’ha fet mofa i ha piulat, enllaçant el tuit de Vidal-Quadras: “Això és un garrotí”. A aquest tuit s’hi ha afegit el regidor de la CUP de Berga i cantant de Brams, Francesc Ribera ‘Titot’, que ha ‘refet’ la piulada original de Vidal-Quadras:

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sou fills i néts dels franquistes a novembre 09, 2023 | 16:31
    Sou fills i néts dels franquistes novembre 09, 2023 | 16:31
    Volia comentar les paraules de l'Ayuso (sí la que passejava els gossos de l'Aguirre i que ara es considera Déu), diu que entrem en una dictadura. Bufa que no recorda que es van fer unes eleccions i el PP tot i guanyar no suma amb VOX. Us heu creat enemics a tots els partits i no podeu tirar un govern endavant. Heu estat i esteu els causats d'un clima d'odi, de despreci, de venjança contra qui no pensa com vosaltres que ara esteu sols. Canvieu d'actitud, ja sé que us costa, sou fills O néts dels franquistes que es van guanyar un bon estatus social-econòmic seguint el dictador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa