Vidal (ECP) veu una "actitud marciana, tirant cap a Mars Attacks!" d'Álvarez de Toledo

La candidata dels comuns demana al PSC que aclareixi amb qui pactarà

 

 

 

La número dos d'ECP al Congrés per Barcelona, Aina Vidal, ha mostrat aquest dijous sorpresa per la "actitud marciana, tirant cap a 'Mars Attacks!" de la candidata del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, en el debat de TV3, i ha tornat a demanar al PSC que aclareixi amb qui pactarà després de les eleccions. En declaracions als mitjans abans d'un acte sobre joventut a Barcelona, ha mostrat sorpresa pel fet que el PSC "continuï sense respondre amb qui governarà" i si ho farà amb Cs, i ha dit que els votants socialistes mereixen saber-ho.

 

 

També ha posat èmfasi amb l'actitud nerviosa de Gabriel Rufián (ERC), a qui ha demanat que aclareixi amb quines intencions va al Congrés, i ha criticat l'actitud "altiva, maleducada i tremendament provocadora" d'Álvarez de Toledo que, segons ella, no té lloc en el marc democràtic i li ha demanat que rectifiqui les formes. Davant d'això, ha remarcat la serenor i tranquil·litat del candidat d'ECP, Jaume Asens, que ha definit com el qui va presentar més iniciatives, fugint d'actituds "que s'acosten al circ i al teatre", i qui va desgranar la seva proposta de diàleg per afrontar la situació política a Catalunya.

 

 

La candidata dels comuns ha esgrimit algunes de les propostes destinades als joves, un dels col·lectius que ha quedat "més malmès" pels Governs del PP i el PSOE, segons ella, entre les quals figuren la reducció de les taxes universitàries en un 30% i recuperar el dret a l'emancipació. Entre les mesures, demana una reformulació de la garantia juvenil, que aplica tant el Govern central com la Generalitat, que actualment veu com "un pla precaritzador, buit i pur fum". Ha demanat també la derogació de les reformes laborals, que afecten especialment els joves, més polítiques d'habitatge i lloguer, una reducció de les taxes universitàries del 30% --com va aprovar el Parlament en mocions-- i un avanç cap a la gratuïtat de la universitat pública.

 

Comentaris