El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una víctima del 17A: “El meu fill té odi als musulmans”
  • CA

Testimoni esfereïdor el de la víctima d’aquest matí al judici pels atemptats de 17A. Ha estat Martina Sacchi, parella d’una de les víctimes mortals a la Rambla, Bruno Gulotta, de nacionalitat italiana. Sacchi, acusació particular al judici, ha explicat les seqüeles que pateix arran de l’atac a la Rambla. Entre aquestes, que no pot sentir les sirenes. “Em molesten les ambulàncies”, ha assegurat.  El seu fill, que va veure morir el seu pare amb 4 anys, “és conscient del que va veure” i, des d’aleshores, té “odi als musulmans”. Bruno Gulotta va ser embestit per la furgoneta quan passejava amb la família per la Rambla el 17 d’agost del 2017.

Sacchi ha fet sessions de psicoteràpia a Itàlia i malgrat que encara no ha estat reconeguda com a víctima del terrorisme i que no se li van explicar els seus drets, ha rebut una indemnització de 250.000 euros per la mort de la seva parella per part de l’Estat espanyol, a repartir amb els seus dos fills menors d’edat. Sacchi també va tenir lesions al coll i a les mans, que es van resoldre en dues setmanes. El president del tribunal, Félix Alfonso Guevara, ha concretat que en el certificat mèdic no va especificar que la caiguda que va provocar les lesions va ser provocada per l’atemptat a la Rambla.

Un testimoni nou, favorable a un dels acusats

Per altra banda, la defensa de Driss Ouakabir, el primer detingut pels atemptats, ha tingut un bon dia. Un testimoni endarrerit d’ahir, veí de la casa d’Alcanar, li ha certificat els dubtes que va generar amb el testimoni protegit A3. Aquest testimoni és de càrrec per al seu client, perquè és l’únic que assegura haver-lo vist a la casa d’Alcanar. En el seu testimoni d’ahir assegurava que el veia a través d’un mur metàl·lic de la casa, i a la fotografia es veia que el mur era d’obra. Avui, aquest veí, Yvan Rochery, ha remarcat que des del carrer no es podia veure dins la casa perquè precisament “hi havia un mur”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: vendetta a desembre 04, 2020 | 08:36
    vendetta desembre 04, 2020 | 08:36
    lo normal am els islamo fascistas no es dialoga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa